12/7-18. Ved Verdens Ende og tilbage til Santiago

btr

Smed noget gammelt støvet Frygt og Skyld i Atlanterhavet ved Verdens Ende igår… Nød vores picnic og solnedgang og gode samtale om at slippe svære ting.

 

Imorges farvel til lille Shelly med hendes Camino åbnede hjerte, store  grin og ja elskelige Aspargers humor. Sad så ved stranden lidt og nød det inden smuk bus tur langs kysten tilbage den vej vi havde gået de sidste dage her til Santiago.

 

Besøgte katedralen igen og sad og mærkede efter, tænkte på alle de mange pilgrimme gennem tiden, der har travet en lang tur og tænkt over hvad der var vigtigt i livet. Beundrede kirken, der dog er under restaurering nu.

 

Tændte 10 lys for gode og sunde liv, fulde af kærlighed og glæde; for Vita og Berthe, Martina og Peter, Birgit og Carina, Mor, Far, hele familien, mine venner, ja alle mennesker. Tændte et lys for Jørn Peter og et for mit ufødte barn og kneb en tåre. Kærligheden vinder.

IMG_20180712_164955.jpg

Der er ikke rigtig noget der taler til mig i souvenir butikkerne, så jeg har bare købt en ren T-shirt til hjemturen og lidt Paella krydderi. Niecerne vil nok hellere have en stor ballon.

Imorgen er det 10 timers togtur tilbage til Bilbao og så fly til London. Jeg har et skønt værelse i nat på Hostal Forest i den gamle bydel for 20 euros, 100 m fra Katedralen. Navnet kaldte til mig; “run Forrest Run”… En lille joke Chris fra Bali lavede med hans lillesøster Shelly forleden, da hun stormede vildt afsted i flipflops og pink blafrende sarong henover katedral pladsen for at fange vores gode veninde forfatter Jackie fra London. Det var så sjovt og kærligt.

 

Farvel Spanien og Santiago for denne gang. Min Camino, Way, Vej fortsætter jo hjemme. Nu med fornyet mental styrke og lidt mere livsmod, selvironisk humor, nærværende dybde og hjerte. Den her luksus tid til ro, jeg har taget til mig selv, vil forhåbentlig spredes som ringe i vandet til andre jeg berører på min vej.

 

 

3 thoughts on “12/7-18. Ved Verdens Ende og tilbage til Santiago

  1. Tusind tak for din beretning, Rikke! Det har været spændende at følge dig hver dag! Det har helt sikkert været en meget givtig tur, du vender tilbage fra nu! Jeg glæder mig til at se dig hjemme i lille Danmark! Kom godt hjem igen! Kærlige knus, Annemarie ❤️

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s